20. 04. 2024.

"ИКЕА позива све купце који су купили ГЛИВАРП продуживи сто беле боје, високи сјај, да престану да користе овај производ и да контактирају са компанијом ИКЕА како би проблем био решен.

Компанија ИКЕА примила је жалбе купаца да је долазило до исклизнућа продужне плоче из шина ГЛИВАРП продуживог стола, као и до њеног пада.

ИКЕА позива све купце који поседују ГЛИВАРП продуживи сто да производ врате и замене га за сличан производ или да добију пун повраћај новца. Није потребно приложити никакав доказ о куповини.

Компанија ИКЕА има озбиљан приступ када је у питању безбедност производа. Сви наши производи су тестирани и у складу су са свим званичним прописима и регулативама. Упркос томе, добили смо извештаје да је долазило до испадања продужне плоче ГЛИВАРП продуживог стола.

Постоји ризик да се продужна плоча одвоји од шина, што може довести до њеног потпуног испадања, каже Синди Андерсен, менаџер одељења Кухиња и Обедовање у компанији IKEA of Sweden, и додаје: сигурност купаца компаније ИКЕА нам је на првом месту, због чега смо донели одлуку да из предострожности повучемо дефектну серију производа.", наводи се у саопштењу за јавност.

Претрага

Центар за европске политике

BEUC, The European Consumer Organisation

THE GLOBAL VOICE FOR CONSUMERS